Jag vill se vårtecken nu…

Mina vänner Dui och Deco har laddat sina blomkrukor med en omgång kattgräs och det är vad jag kallar ett vårtecken!

_b336

Jag och mina mattar samlar sig inför katthemsjobbet med monter och lotteri på NERKs utställning i slutet av januari! Vi håller på att tassa snälla brev till några vi känner som kommer att ha montrar och fråga om vi kan få lite sponsring… Förra året kom snälla Susanne Hellman-Holmsten från Purina med massor av kattmat och även Royal Canin var verkligt generösa mot Örebro katthem. Håll tassarna att de tänker på oss nu också! *buff buff*

Och så klagar matte på att jag är tovigare än någonsin. DET är ett vårtecken. Puh – tur att jag inte anmälde mig till utställningens huskattklass för långhår. Jag hade nog blivit ganska sist i så fall! Finns det någon ”WiS”-titel? ”Worst in Show”? Den hade jag vunnit lätt! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Jag vill se vårtecken nu…”

 1. Wikki vi hoppas på massor med god mat och andra saker som kan vara till nytta. Har precis knåpat ihop ett gåvobrev till det eventuella katthemmet som vårt kattförening i Göteborg håller på att starta. Så spännande.

  NosPuss Sven och Signe

 2. Nä du Wikki. Nån Wis finns inte, men det finns nåt som heter Bis. Tror att det betyder bäst i världen och den titeln hade du tagit hem med eller utan Tovig päls. Tänk att få en sån där söt rosett.
  Fniss, fniss hälsar Sören, som knappt har nån päls alls. Men bada skall han i helgen.

  1. Jag ska nog tro att du har lite lindrigare att bada med kort päls, Sören! Det är ett jämmer att bada långpäls, i alla fall min långpäls… *fniss* Vi ses! TassKram Wikki

 3. Wikki, kan du be någon av dina mattar att ringa våran gammelmatte vid tillfälle? Vi har fått lite idéer som vi skulle vilja diskutera med er kring detta med att få in pengar till katter i nöd…

  Både gammelmatte och jag kommer till Örebro! Vi har pratat med Hussefar i Bie som skulle prata med Kapten Karlsson om de kan komma och i så fall vilken dag, och sedan ser vi till att så många shangrisar som möjligt möter upp vid ert bord.

  Nospuss till dig, Nova och Landet-katterna och kramar till mattarna från oss i Otterbäcken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *