Klös! Dumma blogg!

Mina inlägg hakar upp sig och vill inte komma fram… Suck!

Men annars har det varit en toppendag med mycket sol på balkongen och bus på bäddsoffan! *svansdans*

Vill bums också tassa ett stort och innerligt TackKurr till:

  • Kattskyddet & Suz som skänkt en knippa fina gosedjur och andra saker att ha till lotteriet på NERK!

  • Sambos och Roxys matte Agneta, som sytt massor av myntakuddar och fler bokomslag samt fixat inplastade skyltar åt oss!

_728

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *