Rösta på månadens katt på HJs kattsajt!

minna
Kan jag ge er en hint *blink blink*  om vem jag tycker att ni ska rösta på på KattSajtens Månadens Bild den här gången? Den 14 januari är sista dag för att rösta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rösta på månadens katt på HJs kattsajt!”

    1. Mjau vi representeras på Kattsajten med alias ”Miriam” dvs matte och alias ”MewTwo” dvs Stora matte!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *