Granar åt katterna!

Många av mina medkatter, som Nea t ex, nekas egen julgran av sina människor! Detta pga att den kommer att användas som klös- och klätterträd, och julpyntet kan skadas…
ornament
Jag jamar bara: Om nu hemmet varit träd- eller granlöst hela året, kan inte husse och matte då förstå att om det är något en liten kisse – innekisse i synnerhet – kan önska sig, så är det en äkta egen julgran att klättra omkring i så här års! Och få känna sig som en riktig busig utekatt en liten stund med barrdoft och kåda i pälsen?!! Mjau, rentav kan en plastgran duga i värsta fall!

orna

Trots allt är det ju bara för några veckor, och nedfallna barr kan ju dammsugas upp ihop med de vanliga pälsbollarna, så särskilt mycket besvär kan det bara inte bli!

För du måste ändå komma ihåg att din katt dessutom är hemmets viktigaste och exklusivaste prydnad! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Granar åt katterna!”

  1. Jaaaa, en julegran är bara så fankattiskt. Matte är myyyycket glad över att vi uppskatter den sååå och, så klart, att vi är så angelägna och kreativa vid klädningen av denna fina fura *fniss*. Massor av tassakramar

    1. Mjau jag har en idé: Varför inte klä den helt med kattleksaker? Vi bider fast vår gran lite i bokhyllan också så att den ska tåla lite klättrande… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *