I natt har det varit party…

1årsjubileumsJAM med StationsKatterna! Vi firade att de haft sin blogg i 1 år! MjauGrattis! Här sover Rasmus fortfarande ut efter festligheterna:rasm

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “I natt har det varit party…”

  1. Det var en riktig fest! Så kul med alla kompisar och tänk att det har gått ett år sedan de började blogga! Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *