Kapellet i Utansjö blir katthem!

Härnösands hemlösa katter får snart ett nytt fint katthem i det gamla kapellet, som ska inrymma Öbacka Djurhem! Ombyggnationen pågår för fullt och generösa byggfirmor har donerat material.

kapp

Allehanda berättar att katterna preliminärt kan flytta in i slutet av januari. Det gamla katthemmet förstördes delvis under en brand 2008 och har haft problem att klara sig i det som återstått av huset. På föreningens hemsida kan man nu se hur det nya katthemmet växer fram!

nemo
Nemo är en av katterna som söker hem via Öbacka djurhem. Om du vill räcka en hjälpande tass till föreningen finns alla uppgifter här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kapellet i Utansjö blir katthem!”

  1. Tänk att blogghjälpen alldeles nyligen varit och besökt Öbacka Djurhem! Hon är nära vän med en som hjälpt dem med finansieringen av sitt djurhem. Vi önskar dem all lycka med den fortsatta verksamheten!

    1. Mjau det får vi hoppas! Det borde ju redan vara ett fridfullt ställe och göra missarna nöjda! TassKram Wikki

  2. FINNS INTERNET SIDOR SOM KALLAS PETITION SITES DÄR KAN INTERNATIONELLA DJUR OCH MÄNNISKORÄTTS ÄRENDEN BÅDE NAMN UNDERSKRIFTER SAMT ENBART PENGA INSAMLING FÖR DYRA VETERINÄR RÄKNINGAR SAMLAS IN. GENOM HEMSIDORNA HOS CHANGE ORG , 2CARE2 3THE PETITIONSITE-. MÅNGA DJURVÄNNER DELTAR GÄRNA VÄRLDEN ÖVER, EFTERSOM DEN TILLHANDA HÅLLER DONATIONS GENOM BANKKORT OCH PAY PAL. Jag har observerat jätte många djur som fått hjälp . det finns en mätare som visar hur mycket det fattas till målet som man själv anger beloppet på. jag lovar det funkar om ni twettrar eller delar det på facebook veganer och vegatarianer sysslar mycket med petitions namn och penga insamlingar och även andra djurvänner ger gärna för att hjälpa ett djur. förresten ni är välkomna att dela i ett internatinell webinar gratis imorgon om hur man implementerar #TNR steg för steg hos alleycatallies.com man ska bara registrera sig för man går in på nät seminariet. internationellt nätverk bedrivs av dess för att undervisa hur det praktiskt gå att hjälpa hemlösa katter att skyddas från avrättningar eller att de far illa med dålig föda och vatten och brist på varma platser på vintern. har ni twitter eller facebook någon,så kommer man direkt på själva internet sidan om ni söker efter alleycatallies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *