Värme i vinternatten

Några ord från en kommentar från Micke:

Och ändå… tänk så konstigt det är att så många av dom hemlösa kissar som får komma in i värmen igen som börjar visa förtroende för dom tvåbenta varelserna. Hur kan dom det? Hur kan en en svart liten pantertjej få sin nya husse att vakna 3.53 en lördagsmorgon av ett ”MJAAAAUUUU”? Sedan hoppar hon upp i sängen och lägger sig ner på huvudkudden och riktigt lutar hela kroppen och huvudet mot en. Och man får klia och gosa med henne överallt allt medans ett ljudligt KURRRRRRRRRRR hörs ända tills… det plötsligt slutar och…. hon har somnat. Och dom andra två kissarna sover på varsin hylla i garderoben bland sängkläder och handdukar. Det är värme i vinternatten det :-).

Jag vill dela det med er allihop… Det är kattkärlek det.  Också. God Jul, fina Micke och alla andra underbara tjejer och killar som öppnar sina hem och sina famnar för små och stora hemlösa katter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Värme i vinternatten”

  1. Vilken lycka att det finns människor som tar hand om hemlösa katter och som förstår att de själva gjort en jättevinst på kuppen! Hoppas många, många fler snabbt inser värdet i och förmånen av att ha kattsällskap.

  2. Vassa klor mot dem som menar att ”vildkatter” inte går att ta hand om! Och vassa klor mot en journalist som för några år sen skrev om vad trevligt de ”fria” (hemlösa) katterna verkade ha det, precis som i en Pelle Svanslös-bok…

    Kurr till alla katter, och kurr till Micke och alla andra som hjälper dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *