Idé till kattkuddar

Har du ebb i kassan men vill fixa en fin julklapp på låg budget – men ändå Fin och Personlig, så är mitt Tips: Sy en kattkudde! Det finns hur mycket idéer som helst att finna på nätet!

catpillow  Söt och lätt att variera!
catpillow1
Ser gosigt mjuka ut! Och den här modellen kan varieras i vilka färger som helst, även julrött:
catpillows
Men här kommer min favorit – en galet Cheshireleende katt:
cater
Lycka till med julpysslet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Idé till kattkuddar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *