Hello Kitty ReaTips plus Tävling!

I söndags fyndade jag en Hello Kitty-adventskalender på utförsäljning på ICA Maxi Eurostop i Örebro:

karnanadventskalenderhellokitty
Hade kostat 199 kr, såldes ut för 10 spänn…. Om du skyndar dig, kanske det finns någon kvar??! Det är en massa söta Kittysar inuti:
cimg

Nämligen 12 små figurer, 6 små ringar i barnstorlek, 3 runda knappar och 3 stjärnformade knappar. Hmmm, vad jag nu ska med dem till???!

Och så har jag en hel Oöppnad Hello Kitty-kalender kvar – den tänker jag lotta ut till den som berättar det Roligaste, Konstigaste, Spännande eller Mest Gripande JulKattMinnet!

Maila ditt JulKattMinne (Kanske ett som när Stora Mattes farmors svartvita gammelkatt Smirre den andra advent drattade i spillfatet med gammal spillolja på bondgården och sprang och gömde sig i två hela veckor. När han kom fram dagen innan julafton var det för att han frös – han hade tappat all päls utom på huvudet och på svanstippen! Där han varit svart var huden grå, och där det suttit vit päls var huden rosa…) till bloggkatten@hotmail.com senast den 18/12. Vinnaren koras den 19/12 utvald av mig och Nova, och så postar vi kalendern på måndag 20/12 – så hinner du öppna alla luckor och ändå ha några kvar till julafton!

Och bidragen visar jag så klart på bloggen!

(Undrar ni hur det gick för Smirre? Jo, den julen och vintern stannade han inomhus och lät pälsen växa ut. Det här var långt före den tid när det fanns kattsand att köpa, men gamla farmor var uppfinningsrik och löste det genom att gå ut i grusgropen som fanns på gården varje dag och hämta en tung hink grus/sand och hälla upp åt honom i ena halvan av en 30liters plastdunk som delats itu på längden – ganska likt en modern kattlåda!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *