Du kära KATTong

Ända sedan i torsdags till i söndags eftermiddag var Stora matte hos oss – och det ska jag säga, det brukar innebära att det Händer Saker…

Jag fick tre härliga turer ut i snön. De blev visserligen bara ut till parkeringen för att nosa på hennes bil med Landet-dofter, och sedan en sväng runt huset och så in igen – men i alla fall! Och på utebilden förut så såg ni ju min nya snygga röda sele!
imgb178
Min KATTong blev bäddad! Matte hade skaffat fint mönstrade bitar i flanelltyg, och dem lyckades jag tassa ned i KATTongen – det blev ganska knöligt fast jag försökte trampa kring dem, men då såg Stora matte det och bäddade till tygbitarna åt mig. Matte bara suckade. Om hon inte visste vad hon skulle ha dem till, så har ju jag nu löst problemet åt henne!

Och det kom upp en liten kattgran i köket! Och vi städade skåpet med diverse sladdhärvor… Notera, det är INTE jag som trasslat ihop allt detta:
imgb179

Men roligast av allt – Matte och Stora matte städade ned Halloween-serpentinerna som hängde kvar:
img_b2
Jamars vad det är kul att leka med serpentiner! Kom snart tillbaka, Stora matte! Och ta med Stora husse, för han hittar också på kul saker!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Du kära KATTong”

  1. Men jag gissar att du väl får någon klapp???! Du är ju en så charmant och intagande läckerbit till katt – din husses viktigaste vän och medkatt! Jag får nog ta ett jam med din gammelhusse om förbättrade relationer?! Allraminst att ta med leverpastej eller sardiner? *blink* NosPuss Wikki

 1. *Mjauuthihii*…
  Vi gillar dig nog bäst i ”stassen” du har i vårt Jul Magazine som är publicerat nu 😉

  /Jam & Kraam
  Tack såå ?-ligt för att du ville vara mé!!!!

  1. Mjau! Och Nova, tuffingen, hon städar undan Halloweenballongerna: Pang poff! Mer ballonger, husse! Superkul! *fniss* TassKram Wikki

 2. Så jamarns mysigt du har ordnat det för dig i din KATTong. Och serpentinerna verkar härligt trassliga att sätta tassarna i!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, serpentiner är ofarliga också – man kan inte fastna i dem som med snören… De prasslar roligt dessutom! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *