Förprogrammering

Metrobloggen har en bra funktion som gör att jag kan skriva många inlägg samtidigt och sedan sätta en liten klocka att ticka på dem som gör att de publiceras först när jag vill det under dygnet, fast jag själv kanske sover min ljuvaste kattsömn högst upp i klöstornet. Och den är SÅ bra att ha!

catnips3

Men resten av veckan är risken stor att min tillgång till dator blir väldigt begränsad och även om inlägg kommer upp så kanske jag inte kan svara på kommentarer alls – eller först sent på kvällarna! Människorna ockuperar datorn med sina påhitt.  Men till helgen är det full fart som vanligt igen!

Bara så att ni inte ska undra i fall kommentarssvar dröjer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Förprogrammering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *