Jag – tjock???!

Mjau fnys… Matte sa att jag var för tjock för min gamla sele. Så jag har fått en ny röd, jättesnygg. Fast bara för att hon sa det där med tjock så vägrade jag att posera i den eller ens gå ut!

imgb176
Kolla bara! Inte en enda skymt syns av min nya snygga sele! Ha! Och jag satte bara tassarna tre små steg från dörren och sedan gick jag in igen! Någon måtta får det faktiskt vara…
imgb177

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

26 reaktioner till “Jag – tjock???!”

 1. Pffffffffffffffff, så oförskämt! Även jag drabbas av sådana elaka påhopp, men jag ska be att få jama att vi är ju bara begåvade med kraftig benstomme och extrafluffig päls, så det så!
  Taskiga matte brukar då kontra med att det är en väldigt konstig benstomme jag har, mjuk, sladdrig och lokaliserad i navelhöjd, men vaddådå! Jag är speciell, så då kan väl min benstomme få vara speciell oxå!!!

  1. Men jag är ju persermix – pälsen är ALLTID tjock… Och så har jag bastant benstomme.. Massor av Muskler! *fniss* TassKram Wikki

 2. Mjau så orättvis din matte är! Det är ju bara din nya uppgraderade Vinter-Vivalla-fluff som gör att selen är för trång. Borde väl männskorna fatta!

  1. Mjau mina människor uppgraderar ju sina klädlager i större volym – så de ska väl inte säga så mycket… Du har helt rätt! Nu ska matte allt få höra… Tack kompis! NosPuss Wikki

 3. Haha! Det låter som min matte! Eller ”mamma” som jag säger. Jag har en blå sele ”for big cats” som får förstoras med jämna mellanrum. 😉

  Storasyster skickade 8 kort tryckta av Maria Berntsson som finns att beskåda på bloggen nu! 🙂 30kr styck har jag för mig att de kostade. Det är dubbla kort.

  Syster har hennes mailadress och tänkte beställa fler kort att skicka till vänner. Jag ska ta reda på den med och lägga ut! Kanske några bloggläsare som vill köpa 🙂

  1. Mjau men ett kort såg ju nästan ut som jag!?? Dem måste jag hjälpa till att göra reklam för också!!! Så klart vi hjälper till! *spinner* För liten sele – ja du ser vad man får stå ut med! Men jag har hört ryktas om julliv på Landet kanske. Då slipper jag selen! TassKram Wikki

 4. Känner igen diskussionerna, fast matte brukar faktiskt ta mig i försvar när andra kommenterar min ståtliga kropp. ”Han är storväxt, precis som sin pappa, kolla så höga ben han har” och så vidare.
  Folk brukar ge upp när hon börjar rota bland våra gamla fotoalbum för att visa bilder på min pappa som bevis 🙂
  Och jag var inte heller ute länge i snön, fy katten så kallt och otäckt det var!
  Och din päls ÄR verkligen väldigt fluffig och fin!
  Tassklappar!

  1. Mjau, jag är ju hellre fluffig och bastant än så mager och eländig som då när jag kom till matte och knappt vägde 2 kilo… Jag har sannerligen vuxit i min päls sedan dess! *fniss* NosPuss Wikki

 5. Fyjam vad taskigt av matte att säga att du är tjock! Du är precis lagom för din päls! Matte har väl lagt kopplet på ett element eller liknande så det har krymt…
  Det där såg ut att vara en lagom promenad i det kalla vita.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, ibland är faktsikt en promenad på 62,5 cm alldeles lagom! Det framgår tydligt av tassavtrycken hur jag liksom hoppade baklänges in igen, eller hur?! NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag har krävt skadestånd på 10 askar dentabits… Att delas ut i jul till godissugna katter… NosPuss Wíkki

 6. Men det var väl ett himla tjatande om vikt! Vi får bara lightfoder för att vi är lite stora. Fattar de inte hur mycket päls man behöver och hur tungt det är när det är så här kallt? Nosbuff

  1. Mjau, det går åt energi att hålla pälsen uppfluffad också?!!! Och all luft i pälsen tynger ned, tror jag! *fniss* NosPuss Wikki

 7. Amen asså….jag fattar! Matte sa att JAG blitt tjock nu när jag och Bastian varit ensamma med lilla husse! Å att bastian också blitt tjock…hmm jo HAN har fått putmage men JAG är bara ståtlig preciiiiiis som du Wikki! Vi med äkta fluffpålsar ser ju alltid lite större ut än andra!

  NosBuff

  Indra….å Bastian

 8. Vad bra! Ju mer reklam desto bättre! 🙂 Här är det ju så många fler som läser!

  Julliv på landet! *kurrar högt* Det ska jag också få! Då blir det bus med mormors katt Zigge och hunden Astor och givetvis får vi alla julklappar och god mat! Jag längtar!

 9. Nej du är inte tjock sötnos. Tala om för din matte att du samlar på dig utställningspäls till Örebro nu. Så det är bara för henne att ta fram kardan.O du Wikki det är jättegott att bli kammad hälsar alla 8 Klakebäckskatterna genom
  Nalle

  1. Nä det är det INTE! Jag avskyr att bli kammad, borstad eller kardad! Jag sätter 18 klor i matte om hon ens försöker och är störtsur i timmar efteråt. Jag är ju så ohyggligt pälsöm!!! *suck* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *