Sören – en succé igen!

Snacka om katthemskatt som blir kändis! Marknadskatten Sören har gjort det igen! Och nu var han skyltsöndagskatt!

sren6
Vilket spännande liv Sören måste ha!! Här är han med matte Nalle och låter sig klappas i skyltsöndags-snöyran i Kalmar, och hamnar t o m i tidningen! Och i lördags var Sören med på julmarknaden i Johansfors!

Bättre PR-katt kan man inte ha?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sören – en succé igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *