Tack snälla Frasse och Gunilla!

nos1

Jag har blivit alldeles rosa av nosrodnad om min svarta nos! Mjau, det syns inte så mycket, men jag KÄNNER det! Och det beror på alla väldigt fina ord *stryker generat med tassen* som Gunilla och Frasse har skrivit om mig! Tack!! ”Bloggdrottning med stort hjärta” står det… och lite till… Puh! Men jag är ju bara en liten svartvit bloggkatt?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Tack snälla Frasse och Gunilla!”

 1. Du är värd allt beröm, Wikki! Och inte ett ord som Frasse och hans matte skrev var fel eller överdrivet kan jag jama.

  Nosgos från
  Sullivan

  PS
  Igår kväll hade SkaparKatten och jag ett litet möte under mammas säng, men vi kom överens om att jag skulle hoppa upp och lägga mig hos mamma ett tag till. I morse fick jag torsk bara för det.

  1. Tack för den högt uppskattade kattplimangen, Sullivan! *rörd sniff*Mjau, ibland måste man ha överläggning med SkaparKatten… Och jag tror – med erfarenheten att ha mist vår kära Semlan för tio dagar sedan – att din människa är glad för varje dag en älskad misse vill stanna kvar! TassKram Wikki

 2. Dagens Sanning!!
  och inte BARA en liten svartvit bloggkatt, du överför också så mycket energi och lust till oss andra att hjälpa efter förmåga!.. fastän vi inte ens är bloggkatter… bara svartvita!!
  TACK för att du finns!

 3. Kan naturligtvis bara hålla med.
  Wikki varje dag är ett MÅSTE.
  Nalle o Lasse

  Gunilla o Frasse är så söta också på sin Blogg.

 4. Wikki raring! Allt det det där som Frasse å Gunilla skrev om dig å dina mattar e ju alldeles på pricken sant! Vi jamar med båda två!

  NosPussar och TassKlappar

  Indra och Bastian

 5. Så klart som det klaraste källvatten är du värd alla dessa ord och beröm, du fantastiska ”bloggdrottning med stort hjärta”!!! Nospussar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *