Lussekattstävling nr 1

Arbetarbladet skriver ”Att bli Årets lussekatt är den mest ärofyllda titel en katt i Gästrikland och Norduppland kan få!” och reglerna är enkla:

 • Det räcker med en bild per katt och inga bilder på kattungar.

 • Senast onsdag 17 november vill tidningen ha din bild.

sputnik

Sen träder kattjuryn i arbete och de ska under stor vånda välja ut ett antal kandidater som läsarna sen får rösta på. Den katt som får flest röster blir Årets Lussekatt 2011och får ett riktigt fint pris.

Tävlingen hålls för elfte året i rad och förra årets vinnare var vackre Texas. Slumpen, räknas där du bor till Norduppland?? Blir det du som vinner i år? Katten Sputnik ovan vann år 2008.

Tipsa mig gärna om fler Lussekattävlingar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lussekattstävling nr 1”

 1. Nu tycker jag tidningen är lite orättvis, inga bilder på kattungar. Så även om jag hade bott i ”rätt” område hade inte min matte fått fota mig bara för att jag är liten… Och ingenstans har dom angivit någon åldersgräns för deltagande katter.
  Nåjam… nu bor jag inte i rätt område, men ändå.

  Du är min idol Wikki… *nosbuff*
  //Laban

  1. Mjau, visst borde en liten katttunge få Lussa också???! *spinner* men du får Lussa för din matte, Laban! TassKram Wikki PS Oj vad fint att få vara idol! Tack snälla Laban!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *