Skall jag vara glad eller?

13

Mina sidvisningar är redan helt fantastiska. Jag förstår att berättelserna om Semlan fångat många läsare. Men det är svårt att känna sig glad över det. Jag skrev till Metrobloggen och frågade ”Vad i hela friden är automatiserade sidvisningar? Blir det automatiserade sidvisningar om någon annan lägger en ”prenumeration” från sin blogg för att bevaka så fort det läggs upp nya inlägg? Eller hur räknas det?”

Det har inte ens kommit nåt svar…

cutesadkitten

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skall jag vara glad eller?”

  1. Såjam, såjam. *tröstbuffar* Du ska inte vara ledsen över dumma metro. Husse hälsar att de är inte ens värda det som ligger i kattlådan.
    Tass på dig vännen.

  2. Hmm kanske e de vårt fel, matte å jag hoppar runt på din sida många gånger varje dageller kväll…Hmmm men vi tycker ju så mycket om din blogg ….suckjamar

    NosPuss

    Indra

    1. Mjau det tror jag inte – sådant borde vara fullt normala bloggrörelser! Ni är så välkomna att tassa var ni vill på min blogg! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *