Idag har Stora matte lovat att komma!

Undrar vad hon har i påsarna i dag!? Det följer ALLTID med något till oss katter… Och Tanja har lovat att vakta Landet och Stora husse under tiden:imgb169
(Fast jag tror mest att hon vaktar matskålen… trots att den numera fylls med lightfoder…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Idag har Stora matte lovat att komma!”

  1. Det måste vara något som går just nu, vi får också lightfoder ”suck” Kan bli svårt att vakta om man är väldigt hungrig. nosbuff

  2. Vilken mage, lite gosvarning verkligen. På en av de senaste bilderna Matte lagt in på vår blogg så visar Sixten upp sin härliga svart/vita mage även om det inte var den Matte försökte få på bild precis.

  3. De va en välväxt dam! Vicken gosmage spinn spinn

    Brorsan e rund som en boll om magen! men så käkar han upp min mat också om jag bara går iväg lite för å tvätta mig…vad ska man göra åt sånt?

    1. Mjau vd sägs om skålar på en nivå dit han inte räcker? …om det finns någon sådan? *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *