Sören och jag…

sren5b
…samlar in pengar till Katthemmet Kompis! Här på med Lasse på marknaden i Bergdala i helgen som var! Nalle och Lasse berättar: ”Sören är störtcool. Var ute i koppel i flera timmar på igår och inte en åstymmelse till att visa rädsla. Han hälsade med hög svansföring på alla som ville klappa honom!”

Å jag är så stolt över dig, Sören! NoooooosPussssssssar!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sören och jag…”

  1. Vad fina ni är ihop! Sören verkar vara riktigt modig som vågar vara med alla tvåbeningar sådär.Vilket jobb ni gör! Nosbuff

    1. Mjau – men jag tror att jag snart måste förnya min flat cat dock den börjar se lite nött ut? Hihi… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *