Hurra jag är CAToonad!

Thank you, Fran, I love you! This is OEMOTSTÅNDLIGT ÖVERRASKANDE UNDERBART:

wikki4
Gå till sidan Catoonizemypet och klicka på den lilla orange katt-nyckelsymbolen! I den nedre rutan där det står LOAD KITTY KEY kopierar du in följande sträng:

6.10.1.12.12.3.1.2.4.1.1.7.3.8.1.1.2.1.56.1.2.0.1.26.1.7.1.2.0.2.0.2.2.0.2.0.2.2

och klickar på LOAD!

saving

Bazooka så har du fått fram en Wikki!!! Så kan man klicka på 3.Export och så på EXPORT-stjärnan i mitten – ta da – massor av Wikkistuff???!

w3
Oj oj nu ska jag fundera NOGA på vad jag vill beställa….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Hurra jag är CAToonad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *