Wikki surar!

nytt_b7

Blir nog lite bloggpaus idag… Jag känner mig faktiskt kränkt! Det är inget kul att vara MISStänkt… Alltså har jag rulat ihop en matthög och där ligger jag och surar! En stund i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Wikki surar!”

 1. Vi är sura också, i dubbel bemärkelse! Tjänstehjonen är fullkomligt odugliga, de har inte fixat så att utomhuset är en solig och torr plats, nej minsann, plask, plask, plask är allt man får!

  1. Men va? Har de inte satt upp yttertak, markis, skuggardin och infravärme? Samt ordnat tempererade bäddar och frostvakt på vattenskålen? Hugaligen… Hm vi får nog sätta ihop ett ”bör ordnas”-PM till människor som ej står med paraply över sin kisse som vill vara ute?!! ? NosPuss Wikki

 2. Men kära Wikki 🙁
  Kan du inte få någon mer förklaring och en chans till att själv berätta om hur mycket du uppdaterar och hur många som läser just pga ditt innehåll…Så himla kränkande!
  Av ditt förra inlägg att döma låter det nästan som att Metrobloggen misstänker att någon har satt i system att uppdatera din blogg så pass ofta som du gör för att sprida ngt dåligt program eller liknande. Men det är bara en vild gissning.
  DÅLIG STIL Metrobloggen!!!! Buuu

  Hoppas att de kommer fram till att du enbart är en eldsjäl som älskar att blogga och arbetar för alla katter. Och att du eller din blogg inte utgör något hot för någon eller något….
  Kram

  1. Mjau, jag kan ju knappt få en chans att försvara eller förklara något heller – å andra sidan vet jag ju inte vad som finns att förklara… Är helt enkelt inte tekniskt kunnig om sånt… *suck* Och det finns ju inget i det som jag skulle vinna något på heller. *fräs* ? NosPuss Wikki

 3. Förstår att du är sur, det är orättvist, men vi som känner dig vet ju att du är bäst, hoppas att du får veta hur många sidvisningar det har varit sedan när den här MISStanken är över. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *