Städning hade mattarna lovat…

Men det händer ”ingenting” – de bara sitter och morgonfikar och dricker thé och praaaaatar? Ibland förstår jag mig inte på människor, de ”ska” så mycket, och så blir knappt en bråkdel gjort!

diskaditteget

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Städning hade mattarna lovat…”

 1. Eftersom det där städandet alltid låter så illa så är du ju bra om det blir klart så fort som möjligt så det blir lugnt sen. Nosbuff

 2. Jaha städa? Det e ju då snabelmonstret som låter så förjamat illa kommer fram ju! Och alla skojiga dammråttor försvinner, mja det å väl inte så kul kanske…

  Men badkaret, de e urskoj, speciellt om kranen droppar lite, då kan man fånga droppar å slicka i sig dom..mums!

  Jag var ute på promenad med matte i trädgården idag…och det droppade fråm himlen…de va nytt för mig…lite läskigt var det…regn hetr det säger matte och det måste små katter lära sig att det är bra fär jorden och växterna, och så luktar det så gott efter regn…

  De du Wikki! Men du e väl van vid allt sånt..du som e en så klok katt!

  NosKram
  Indra

  1. Klok vet jag inte – men nyfiken och lite modig att undersöka… Jag har ju varit både ute- och innekatt om vartannat och sett både bra och dåliga sidor av det där med att vara ute… (Som att jag fick ungar fast jag var för liten.) Det är en fröjd att vara trygg innemisse numera och jag kan faktiskt stå ut med snabeldraken för det blir rent och fint.
   Just nu hjälper jag Stora matte med genomgång av garderoberna! Matte och husse kommer inte att hitta nånting sedan! NosPuss Wikki

 3. Vi passar nästan alltid på att busa med matte när hon är i städtagen, he he. Eller kanske ska vi kalla det att hjälpa? Vi springer som tokstollar så att dammet det far upp så slipper hon ju böja sig och så… Du, förresten Wikki, kanse du också har städat lite i kommentarerna… *fniss*? Vi kommenterade tre olika inlägg: Snuffes minnesfond (en av dem har du publicerat), fina vindögda Jimi och den där smarriga vitaminpastan där vi undrade var vi kunde få tag på en sådan? Men kanske är det matte som tryckte på fel ”knapp” när hon tvunget skulle lägga si i vad vi skrev den där kvällen… he. Nospussar till dig

  1. Hej W&B ni får förlåta mej men jag ligger förtassat efter med att svara på kommentarerna, suck… Jag har ju tre jobb nu: Trösta husse, hjälpa matte&Stora matte med StoraHöstStädningen samt hålla ordning i bloggen. Det senare är lite svårt, för jag kommer hela tiden på så MASSOR att skriva om, så det tar över – det går ju åt lite research, bildbehandling, tillståndsfrågor och sånt. Det är lite andra hemlisar som måste skötas också – ni vet som att skaffa auktionssaker och kolla så de kommer fram till mottagarna… En liten bloggkatt har tassarna fulla!TassKram WikkiPS. Jag tycker SÅÅÅÅÅÅÅ mycket om era kommentarer!

 4. Iiinte ska du be om ursäkt Wikki!!! Ja, bara bloggandet verkar vara ett heltidsjobb så… Du är beundransvärd på många mer än ett sätt! Vi tänkte faktiskt att det kunde vara matte som ”fingrat” på tangenterna medan vi skrev, hon vill gärna vara med på ett hörn… hi hi. Hon är lite ivrig ibland vår matte… Såååå glada vi blir när du säger att du tycker om våra kommentarer *svansdansar*!!! Hur är det med din husse och hans kära farmor? Vi hoppas innerligt att det ska gå väl! Tasskramar

  1. Tack snälla för omtanke om farmor… Hon är i alla fall kontaktbar och äter mat igen, och vilar – vi ska hälsa på henne i morgon. Ja eller jag menar, husse och matte ska hälsa på. Nu ska jag snart få gå ut på mörkerpromenad! Tjohoooo! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *