Äntligen – min fontän skurad…

mat9
Fredag kväll ska man äta och dricka gott. Vara lite extra fin i pälsen och redo för lite mys! Alltså har jag sett till att få min vattenfontän (Ja, den är Novas också!) diskad och försedd med nytt filter och nytt vatten. Matskålen är också diskad och skall snart fyllas på – ska bli spännande att se om jag får smaka lite av det där godiset ”beef jerky” som doftar så gott ur en påse på bordet?
bltkatt
Matte ligger också i blöt och tvättar pälsen – hon och Stora matte ska gå ut med övrig Örebro katthemspersonal och äta en bit mat i kväll, på restaurang, så hon ska vara lite nyputsad. Dit får inte jag tassa med – och *mutter* Stora matte glömde min Flat Cat – så jag stannar hemma och vaktar husse (Han är lite dämpad av förståeliga skäl så jag tror han behöver min lugnande Tass.) och lovar att komma med en grundlig rapport om mattarnas utsvävningar i Örebro by night senare. *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Äntligen – min fontän skurad…”

 1. Va mysigt! Jag fick då inte smaka på den pizza som matte och husse mosade i sig förut, Inte bra för små katter, sa matte…*fnys*

  En sån fin vattenskål ni har! Matte klappade händerna av förtjusning!

  ta nu hand om husse, å tassa lite på honom,…

  NosKram

  Indra

  1. Mjau det där är ju inte min fontän egentligen utan ett loppisfynd-vattenskål… Säkert något hemsnickrat, jag vet inte ursprung! TasKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *