Husses gammelmatte mår inte bra

…eller farmor heter det… Mysiga farmor, som vi ofta hälsar på under vägen mellan Hemma i Örebro och Landet i Eskilstuna. Så om det blir glest med kommentarssvar och blogginlägg den här helgen så beror det på att husse vill försöka få träffa sin farmor lite – medan det finns möjlighet. public_broken_heart

Snälla SkaparKatten, kan vi få behålla farmor hos oss lite till?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Husses gammelmatte mår inte bra”

  1. Tack snälla! Mattarna ska gå ut i kväll – planerat sedan länge – men de är ändå lite dämpade… Och har sina tankar hos farmor mest hela tiden. NosPuss Wikki

 1. Förstår precis vad du menar, min farmor gick bort i våras, hon blev 101 år och på något sätt hoppades vi att hon var odödlig. Är så glad att jag bodde nära hennes äldreboende så jag kunde hälsa på henne på helgerna.
  Kram och mjau från oss och ha en härlig helg med farmor!

  1. Vi ska göra vad vi kan! Läget är stabilt just nu, och vi försöker göra allt ”som vanligt” för det skulle jag tro att hon vill – men det är inte lätt…
   NosPuss Wikki

 2. Så tråkigt, Wikki… Vi ska önska att det går väl och tänka varma tankar… Ge din husse tasskramar från oss.

  1. Läget är stabilt just nu men ändå inte bra – det är tungt den där väntan när man vet att allt går åt ett enda visst håll… det man inte vill ska ske. *suck* NosPuss Wikki

 3. Wikki vi är så ledsna och hoppas hon kryar på sig! Massor med tasskramar till husse Wikki! Hoppas mattarna ändå kan njuta lite.

  NosPuss från Sven och Signe

 4. Vi hoppas det går bra för farmor! Jag ska hålla alla tassar för henne å matte håller hon med, fast tummarna då.

  Vi tänker på er och skickar varmt spinn.

  Indra å jag

  1. Mjau, vi ska just försöka få veta mer idag och se om det kan gå att få besöka nu… *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *