Hälsning från Skimmer

imgb135
Skimmer har förändrats.
img_

Han är fortfarande väldigt smal och nätt, en gänglig katt med mycket svans… Men pälsen som i våras var stickligt sträv och bottnad med sårskorpor, ärr och sår, den är nu silkeslen och mjuk, och doftar gott. Det är inte längre ett slitet benpaket utan vikt, han har fått lite muskler igen. Hankattsstanken som stod som en parfym kring honom då är nu borta, och han har blivit en riktig kelgris, sitter gärna i famnen och blir kramad, och kan leka hur mycket som helst med ett snöre!

Men Skimmer längtar fortfarande ut och jamar ofta om det på kvällarna. Han drömmer om ett eget ”ute” som hör ihop med ett ”hemma” som kan få vara hans eget, kanske någonstans på landet…

Har du något tips på hem till Skimmer, hör av dig till Örebro katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hälsning från Skimmer”

  1. Skall drömma om ett hem till Skimmer i natt.
    Han är ju bara så söt. Hur gammal är han ??????
    Ungefär.
    Nalle

    1. Han kan vara omkring 2 år gammal, pojken. Han har haft ett tufft liv, men är ändå så kärleksfull. Och hans jourmatte har lärt honom att leka! *spinner* TassKram Wíkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *