Vill ni hjälpa oss hjälpa Pietro?

_b322
Pietros knasiga men söta ihopskrynklade ”blomkålsöra” måste troligen opereras och han behöver dessutom ha behandling för sina besvärliga ögon – problem som kan höra ihop… I morgon tisdag förmiddag åker han till veterinär för en förberedande undersökning. Han kommer också att flytta till ett jourhem som sedan är intresserade av att adoptera honom, vilket vi håller tummarna för!!!!

Om den här charmiga pojken står följande information på Örebro katthems sida:

 

pietro1

 

Hane, rödtabby och vit, född 2007. Försiktig, men social och kelig på sina egna villkor. Kräver en ägare med stort tålamod och förståelse för Pietros ibland mycket osäkra beteende. Kommer från Hällefors.

100916: ”Pietro är verkligen allas lilla charmtroll på katthemmet, han är väldigt liten till växten och har ett ”blomkålsöra” men det är bara en liten del av hans otroliga charm. Han älskar att ligga uppe på linneskåpet och sova med de andra kissarna som han också gärna myser med. Han är otroligt snäll och går runt en i cirklar bara för att få så mycket kliar och klappar som möjligt. Helt enkelt ett riktigt litet mystroll.” /Mhistel – katthemspersonal

Pietro behöver verkligen hjälp! Vill ni bidra till Pietros veterinärhjälp så tas det tacksamt emot på katthemmets postgiro 288867-5 och märk det ”Pietro”! *spinner* Allt som kommer in med den märkningen går till Pietro tills han mår bra igen. (Blir det något över därefter, så går det till hjälp för andra katter i Örebro katthems omsorg – och de är många!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vill ni hjälpa oss hjälpa Pietro?”

 1. Ohhhh mjauuu! Vicken stilig en! Klart han måste få lite hjälp! Visst e de häftigt med ett knöligt öra men han kanske har ont i det! Jag ska buffa på matte, hon tycker ju så mycket om röda kissar…

  Pietro! here I come!

  Bufffff

  Indra

  1. Mjau, det är inte ett blodöra utan en broskbildning, och nu måste det undersökas om det går att operera eller vad som skall göras. Sedan är ju frågan vad Pietro tycker om att någon ska bråka med hans lilla huvud… Håll tassarna att allt går bra i morgon! TassKram Wikki

 2. Vi skickar en slant till Pietro oxå.
  Ni kommer väl ihåg hur min Vilda-Hildabild såg ut ?
  Katt med bara ett öra.
  Jättesöt.
  Nalle

 3. Hupp!!! Vi tjusiga rödtottar håller ihop i alla lägen, och eftersom jag från säker källa vet att bara mjäkiga brorsan ska gå på utställning framöver*) så blir det minst en anmälningsavgift som kan tassa in åt Pietro istället!

  *) OK, jag får väl rodna lite skamset, men såhär är det, att jag gillar inte när det är högt till taket och massa folk som sorlar och brorsan inte är med fram till bordet och håller tass med mej, jag blir liksom lite skrajsen då!
  Och för att dölja det så svär jag lite och viftar med tassarna och öppnar munnen och visar ALLA mina fina tänder, så nu har tjänstehjonen bestämt att jag slipper följa med när mjäk-brorsan ska försöka bli en kantarell eller champinjon eller vad det nu hette!!!

  1. Hörredu tuffing Pejst, jag vet allt att det där snacket om mjäkbrorsa det är bara en massa fånigt jam som du håller på med bara för ingen ska märka hur mycket du gillar din stiliga brorsa, eller hur? *blink Vi vet nog att du är en hederns snäll och jysst kisse innerst inne – i synnerhet som du är generös och hjälper oss att hjälpa kattvänner i nöd! Du får 100katton Goa NosPussar av mej! Så det så! TassKram Wikki PS Hälsa Jansson att vi håller alla tassar för hans championtitel! *kurr*

  1. Tack snälla vännen! Det gick över förväntan – nu ska vi bara grunna på om Pietros öra ska få sitta kvar eller inte – det beror lite på honom själv också! NosPuss Wikki

 4. Vi passade på att sätta in en liten slant till Pietro samtidigt som lille Snuffe fick ett bidrag. Alla de där bluffmiljonerna hade suttit bra nu, men vi gör så gott vi kan ändå. Vi missar måste hålla ihop! Kurr och burr.

  1. Mjau, skulle jag få nån av de där bluffiljonerna så skulle jag dela med mig av dem också!!! Så det så! Tack snälla goa vänner! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *