Knas med kommentarer just nu

Något krånglar så jag kan inte besvara kommentarer just nu. Jag sätter mig i köksfönstret och spanar ut på den kalla klara natten istället. Skall det bli frost månntro? Stjärnklart är det i alla fall!milkyway1
Ni vet väl att vintergatan är en del av SkaparKattens Svans?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Knas med kommentarer just nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *