Burkfynd på Myrorna

Stora matte älskar kattburkar i plåt. Det gör inget om de är lite slitna… Den senaste kostade en tia på Myrorna i går:

imgb114b
Om de är antika eller så är inte så viktigt, bara de har charm!
img70

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Burkfynd på Myrorna”

    1. Mjau, den ska bli en särskild minnesburk över en speciell misse. Stora matte har bestämt sig för att var och en av hennes missar ska få lämna bidrag till varsin minnesburk – en lapp med ett tassavtryck, något foto, liten pälstuss… Sådana saker…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *