Korta MorgonNews

Kommentarerna vaknade till liv igen nu så att de gick att besvara! Det är så kul att besvara kommentarer. Men jag måste erkänna en sak – jag är alldeles för dålig på att lämna kommentarer själv… Det pågår så mycket artikelplanering och research för att kunna skriva i bloggen emellanåt, så jag kommer på mig själv med att glömma läsa alla vänners dagliga bloggar och det blir lite glest med kommentarer från mig. Kan ni förlåta mig? Sippo, Dui & Deco, Stationskatterna, Annmi och gosingarna, ja listan kan bli lika lång som min sidokolumn!!!?

Liten rapport från Rafael: Underullen börjar växa till sig nu i pälsen och aptiten är god! *spinner* rafael2
Mer finns att läsa med fina bilder på Klosterkatternas blogg! Man blir varm av lycka att se honom äta och må gott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Korta MorgonNews”

  1. Ibland vet man inte vad man ska skriva i en kommentar så det är inte alltid det blir ngn. Tänk om det fanns sådan där ”Like” knapp som det gör på facebook så kunde man bara trycka där för att vissa att man läst och gillade ett inlägg.

    1. Tyvärr inte lika funkatibelt på Metrobloggen. Men det gör inget, jag har en egen gilla-funktion! Hi hi presenteras senare! NosPuss Wikki

  2. Klart att det ligger massor av jobb bakom den här toppenbloggen. Då kan det inte hjälpas att tiden inte alltid riktigt räcker till för annat – Wikkibloggen måste gå absolut i första hand! Kurr och burr.

    1. Mjau, fast man måste ju hinna sköta sin atte, sin husse och leka med sin söta lillasyster Nova också! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *