Takita – har hon också tappat sin underpäls?

takitaMatte är på Örebro Katthems öppet hus alldeles just nu, och klappar en kelig liten mager svart-vit dam, som just kommit in för att bo på katthemmet i hopp om att bli adopterad!

takita1
Takita heter hon, och det fantastiska är hennes förtroliga keliga goa sätt! Fastän hon just precis kommit till ett helt nytt främmande ställe med helt främmande människor så gick Takita raka vägen fram till matte (Som hon aldrig träffat förut) och började buffas och kela!

Men när matte klappade Takita blev hon förvånad – det som sett ut som en jättetjock fluffig päls var bara ett tunt tunt lager med långa täckhår, hon hade knappt någon underull alls! Precis som det blev för katten Rafael när hans pälstovor slets loss! Och hade Takita gått kvar ute på Tengvallsgatan där hon hittades högdräktig i juni, då hade hon inte haft särskilt goda utsikter att hålla sig varm nu när hösten/vintern kommer allt närmare. Så det är gott att veta att hon är inne i trygghet.


När Takita fångats in födde hon två ungar som tyvärr inte klarade sig. Istället blev hon fostermamma till de moderlösa kattungarna Ollis, Olympia och Oprah. Med andra ord är hon en kompetent liten kisse!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Takita – har hon också tappat sin underpäls?”

    1. Mjau, hon har mammat klart nu också och slipper få fler bebisar. Nu ska hon bara få vara lycklig – och snart adopterad! – katt, hoppas jag! NosPuss Wikki

  1. Men så vacker! Vi hoppas på ett för evigt hem snart! Nu är det dags att beställa almanackor från katthem. Matte beställer alltid fler som hon kan ge bort i julklapp!

    NosPuss söndags mys! Sven och Signe

    1. Mjau men för mig tillhör det god katt-etik att fråga! Man kan låna av kompisar men inte utnyttja dem. Det är viktigt! Så tack på förhand! Inlägget kommer i morgon! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *