Norwegian Blue? Lite kattmusik igen…

stv1

Jag vet inte om det är en ”grej” som bandet Klaxons hittat på, men omslagskatten Orphee anges som en norsk skogkatt av sorten ”Norwegian Blue”… (Det får mig hjälplöst att associera tll den döda papgojan i Monty Pythons sketch, men det är en helt annan sort av Norwegian Blue….) – så jag börjar ju undra om det finns något som heter så. Hmmm….

Eller har det något att göra med hur Orphee bidrar till bandets musik, som han också sägs gilla?
https://youtu.be/R-GwO85RA7o

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *