Dags att planera julklappar?!

rylfarmbandsberlock
Om du köper och ger bort ett smycke från LovePaws, så ger du samtidigt en gåva till ett katthem! Och vilka coola smycken sedan! Här är min favorit:
tass1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dags att planera julklappar?!”

 1. sv. Ligan och inte minst PRINSEN bankar hårt tillbaka. *Frust och skäms*
  Glad över att ni kikar in hos oss. Tass i massor

  Det översta smycket var helt otroligt fint.
  Måste knalla in på den sidan och titta.
  Tas och Kram

  1. Mjau, jag har i alla fall länkat till er blogg på min sida under rubriken ”Snygga katter jag beundrar!” NosPuss Wikki

  1. Mjau hela upplägget att göra smycken och ge en andel av inkomsten för dem till katthem, det tilltalar mig! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *