Jag längtar inte tillbaka till det här…

_b319
Jo – alltså jag kan längta efter Landet, men inte snöhögarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag längtar inte tillbaka till det här…”

  1. Vi hoppas faktiskt att det blir lite snö i vinter också för vi riktigt nyfikna på hur det känns under tassarna. Nosbuff

    1. Mjau kompisar, har ni inte varit ute i snö någon gång? Det är riktigt roligt… Om det bara inte blåser och yr i nosen och ögonen.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *