Sören Långsvans

sren

Mjau, jag kan inte annat än hålla med!

Sören ”LongTail” Fernström är utrustad med en rikligt tilltagen svans!

Men Sören, du får hålla ordning på din svans så att det inte blir för dig som för mattes gammelkatt Semlan, som bor kvar på Landet – sätt inte svansen i kläm!

Nu för tiden har Semlan en normallång svans. Men den var åtta centimeter längre ända till en skärtorsdagskväll för många år sedan. Riktigt vad Semlan haft för sig, det är hennes hemlighet. Men hon kom hem med skadad ytterände på svansen: Allt som återstod på slutet av den långa svansen var de blodiga svanskotorna – allt kött och päls var bortskalat, ungefär som när man skalar plasthöljet av en kabel med tång så att bara metallen inuti blir kvar… Aj!

Som tur var fanns en vänlig veterinärska i grannskapet som kunde nattöppna sin mottagning mitt i början till påskfirandet och amputera bort den förstörda svansänden. Semlan klarade sig utan påverkan i resten av svans och rygg, och är en nöjd gammal katt idag, tack vare det. Med normallång svans numera, som sagt.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sören Långsvans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *