Varning otäcka bilder! Ett fruktansvärt djurplågeri…

VARNING! OTÄCKA BILDER!

En kattunge, troligen indränkt i något lättantändligt, bränns till döds – förövaren fotograferar hela djurplågeriet och bilderna läggs ut på hans Facebook… Gärningsmannen skriver belåtet:

brnna

Varning – är du mycket känslig, titta inte på länken… Det är ohyggliga bilder av den lilla kattungen som hjälplöst sprattlar i sin egen päls i lågor, av allt att döma i ett badkar.

durdi
burning

Bilderna har tidsangivelser och bara efter någon minut ligger kattungen svårt bränd döende i sotet…

Jag klarar knappt att visa den här sista hemska bilden… och gråter över denna ovärdiga grymhet och plågsamma död för en hjälplös liten misse. Kan man annat än skrika rakt ut????

Och det som gör mig mest illamående av allt – han som gjort det verkar så belåten över sin ”häftiga gärning”,att han t o m alltså skryter om det på FB. Världens ondska upphör inte att förvåna mig. *kräks*

Djurens jurister vill ha hjälp att identifiera och stoppa den här djurplågaren! Vet du något som kan bidra – kontakta dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

28 reaktioner till “Varning otäcka bilder! Ett fruktansvärt djurplågeri…”

 1. usch, vi mår så illa av detta. Sådana här människor har ingen rätt att finnas ute i samhället. När det gäller sådana här brott så borde väll polisen ha rätt att få ut kontaktuppgifter till personen från facebook. Och frågan är hur sidan i fråga ens kan låta ngt sånt här läggas ut, har de ingen censur.

  1. Till råga på allt så äger faktiskt Facebook rättigheterna till dina bilder så fort de lagts ut. Man kan då undra var ANSVARET faller?! Hmmmm…. NosPuss Wikki

  1. Den här mannen kanske är en konstruktion av någon typ Lerumdjurplågaren, men det är illa nog. Den brinnande katten är tyvärr inte fejk. *morr* fräser Wikki

 2. Hu, jag gråter och är förbannad samtidigt, en snabbkoll på fb visar att profilen med den bilden o namnet finns o isåfall är han från serbien o bor i malmö, men en portugisisk sida har kommit fram till att profilen är fejk så det kan vara vem som helst alltså 🙁 Men i fallet med tjejen som kastade levande hundvalpar så identifierades hon så vi hoppas att så händer även här.

  1. Mjau, man kan ju gissa att profilen är fejk så klart – men kan man spåra IP-adressen så kan det gå att följa upp… Det beror bara på hur pass mankan komma bakom kulisserna i FB! Morr… Grymt brottsligt är det i alla fall. *suckar* Wikki

  1. Joo… Ledsen att det ska behöva existera ens… Sedan kan man undra vad det är för troll som lägger ut bilderna… *fräs* TassKram Wikki

 3. Nästa gång är det en människa, så säger vår matte. Det börjar alltid med djur. Att ingen fattar i hans omgivning…

  Det är så fruktansvärt att vi inte kan ta till oss det. Vilken död…

  Signe mår bättre, hon är mer nöjd! Wikki hoppas husse kryar på sig, så tråkigt att han blev illa bemött när han var hos läkaren… Det finns dåliga människor överallt!

  NosPuss och healing från oss! Sven och Singe

 4. Detta är eller får bara inte vara sant… Hur är man funtad i skallen? Blir så upprörd och förbannad rent av. Nej,han skulle smaka på sin egen medecin, men det är klart att han är svårt sjuk den mannen….

  1. Jag tror inte att det botar någon att göra likadant med dem – dels skulle det nämligen betyda att man själv blir en likadan gärningsman, dels att våld föder våld. Det enda som hjälper är möjligen att få en sådan person till insikt om sitt förkrympta och skadade känsloliv, och dra dem upp till ytan att stå för sin skuld, både gentemot sina offer och sig själv. *suck* TassKram Wikki (Trött i själen)

 5. Sant eller inte.
  Vi har inte tittat på filmen men skickat ett meddelande till yougoslaven Ramzan att han skall passa sig för en dag står han där vid Sankte Per/ Skaparkatten och då lär han få passa sig.
  Lovar oxå att bidra till en dunk bensin på protestlistan jag just skrivit på. Till Ramzans eget bål förståss.
  Nalle

  1. Mjaau, vad som är sant är i alla fall det sorgliga som bilderna visar, och det är illa nog. Stackars lilla misse! *kvider* Och vems var han? Vem sörjer och gråter efter missen? Ledsen Wikki

 6. Han är inte värd att kallas människa! Jag har anmält honom på Facebook. Man blir så ledsen och vill bara gråta…
  Hoppas han får brinna när hans tid kommer!

 7. HUR i H-IKE kan man kalla sig människa då man begår liknande?! Hur kan en person som uppenbarligen saknar hjärna ens lyckas få in detta på nätet? Jag blir så ledsen och hade det inte varit för att du skrivit så mycket härligt om klosterkatter och katthem hade jag tappat tron på mänskligheten! Betänk att denna galna/sjuka människa går fri! undrar om de skulle tillämpa en lag som gör att alla får kasta bensin på förövaren och sedan jaga honom med en eldsflamma? Ska vi slå vad om att han kan springa!?
  Näää, nu ska jag torka tårarna och läsa lite mer..
  Kram Jam o Spinn

 8. Paniken och ångesten bara vältrar in över oss!!!!! Låt denne djävuuuul brinna i på något mycket hemskare ställe än helvetet!!!! Kanske kan man åsikter om facebooks ansvar, hade detta hänt om han inte kund lägga ut det på facebook, är det så att p.g.a att han lagt ut det på…facebook kommer man åt det j-velen (uräkta språket) vilket man kanske inte gjort annars? Lille kisebarn som drabbades av denna… (hittar inte ord), nu har du det säkert fint hos Skaparkatten. Vi tänker så på dig…
  Tasskramar

  1. Det hemskaste av allt är att han gjort liknande saker med fler katter och det är också utlagt. Vidriga bilder av en liten kisse instängd i något fågelbursliknande och hjälplöst brinnande… *gnyl gnyl gnyl*
   Hur mycket ska man orka se som man inte borde behöva tänka sig ens? Otäckheters otäckhet, matte, håll om mig???!
   NosPuss Wikki

 9. mår så fruktansvärt dåligt över denna persons uppenbara sadistiska handlande, har anmält såklart, gör det alla, så får vi se om något händer
  Maggan47 på jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *