Val-tider

Mjau, jag vet i alla fall vem jag ska rösta på… *blink*
alvins_val

Men Alvin, var får man tag i din valsedel?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Val-tider”

    1. Mjau, jag tycker han ser förtroendeingivande och begåvad ut, jag tror att Alvin skulle klara politiken bra mycket bättre än många 2benta?! De flesta frågor går ju att besvara med ett tydligt MJAU! TassKram Wikki

    1. Min också! Och nu väntar jag bara på att få höra slutet på dagens valrapportering på TV som säger ”Oväntad valseger för kattpartiet”! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *