Mer om val

val
Jag kunde bara inte motstå den här bilden idag!…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer om val”

  1. pssst: Wikki! Vi fick ett mejl från hon som gjorde den där silvertassen och sålde till förmån för katthemmet. Det var visst riktigt lyckat, har du fått det med eller vill du se vad hon skrev så kan du få av oss. Hon ska göra mer nu, kolla hemsidan: http://www.lovepaws.se

    1. Mjau det vill jag gärna veta mer om! Och i morgon gör jag reklam för LovePaws på förmidagsbloggen! Tack för tipset!!!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *