Nästan som en Wikki

Jag har en bästa vän som är en av de mest kattsnälla människor jag vet… Hon heter Nalle och och nu har hon och hennes Lasse varit en vända till katthemmet Kompis och adopterat den här snygga killen:

sren_fernstrm
Sören Fernström heter han, och är en pigg gänglig flugfångare i bästa slyngelåldern,  dvs han är långbent, storörad och långsvansad… Nalle tog t o m fram måttbandet och mätte! Till 40 cm kropp har Sören 30 cm svans! Hoppas snart på bild där svansen syns så klart!

Om allt går som det ska, så blir den här svarta killen resande marknadskatt ihop med FlatWikki, Nalle och Lasse. Vilken kvartett, va!??? *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Nästan som en Wikki”

 1. Klart det kommer svansbilder.
  Han är så himla go den lille. Kan man förstå hur en sån´kan vara Dumpad/avlivningshotat.

  Är en riktigt Kvittermisse.
  Kramisar
  Nalle

 2. Underbart ännu ett för evigt hem! Fantastisk!

  Signe går på en tredje omgång med värktabletter, hon har en stukning i tassen som inte läker. Svårt att hålla henne inne.

  NosPuss Sven och Signe

  1. Stackars Signe! Det är inte lätt att hålla en kisse stilla som är van att röra sig fritt! *suck* Hoppas att medicinen hjälper – och så kanske du får gå ut med henne i koppel och sele?!
   TassKram Wikki

 3. Åååh, grattis till Sören Fernström som får ett hem hos fantastiska Nalle och Lasse och kisarna, ooooch grattis till Nalle, Lasse och alla kisarna som får en ny fantastisk och supersöt familjemedlem!!!! Tasskramar till allihopaaaaa

 4. Åh, vad trevligt. Om han blir resande marknadskatt så kanske man får träffa på den här stiliga herrn någon gång. Han kommer få det underbart hos Nalle och Lasse, det är vi säkra på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *