Översten mår bättre

ov
Men det är en lång rehabilitering kvar och han får stanna lite extra länge i karantänen för säkerhets skull. Den magre stackars Översten får nu mat i små små portioner, men ofta, och han har lyckligtvis inga problem attt svälja.
ov1
Översten är lite förbryllad över all uppmärksamhet och omsorg, varje dag får han bandaget omlagt och såret skött och smort med salva, samt smärtstillande medicin. Du kan läsa mer på Södertälje katthems blogg och där finns också gironumret för den som vill bidra till hjälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Översten mår bättre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *