Att möta en dubbel-Mezzo…

_b317 Mezzo

Säkert är ni många som minns Mezzopotamus, den stora trygga kattbossen som bodde länge på Örebro katthem – en katt som hade sådan air av pondus och orubblighet, att man betraktade honom som kunglig! I lördags såg vi en motsvarighet i maine coon-världen, en Mezzo fast dubbelt så stor och dubbelt så kunglig:

imgb80
Det här är S*Stortassens Hero, som blev Maine coonernas Kung Coon denna dag, det vill säga publikfavorit! Min coon-favorit också!  Och mattes famn räcker nästan inte till:
imgb81
Grattis Hero!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Att möta en dubbel-Mezzo…”

  1. Åh, Mezzo var underbar! Det roliga med honom var att han också, precis som vår Frank, ”kvittrar”. Det verkar som att orange katter gör det, gäller det Nova också eller är det bara kattpojkar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *