Puh så tröööött!

imgb82
Nu har jag jobbat hela helgen som affisch- och stödkatt till Eskilstunas katthem på MSKs fina kattutställning… ”STÖD DITT LOKALA KATTHEM” var devisen, och jag hoppas att Djurskyddet, vars katter får ”slicka i sig grädden” som blev resultat verkligen känner att jag vill hjälpa dem, precis som jag försöker hjälpa alla hemlösa katter här via bloggen!

Så nu finns det många att tacka, som vanligt! Jag tycker att det är viktigt att en katt med hyfs tackar ordentligt! Så tack till:
– MSK som fantastiska arrangörer, som lyckas få en sådan kvalitet på utställning i denna lilla kub till hall!
– Till alla Djurskyddets trevliga medarbetare som vi lärt känna! Speciellt måste jag nämna Marie som gjorde en fanTASStisk insats med insamlingsbössan precis vid entrén, med imponerande resultat!
– Till alla utställare och besökare som skänkte pengar och kattmat!
imgb83
– Till IAMS/Eukanubas Sjoerd och co som gav flera lådor mat!
imgb84
– Även Witchelf skänkte fodersäckar! (Och deras supersköna sovpuffar kan jag verkligen rekommendera!)
imgb85
– Snälla Marina på Kattprylar fick vi fina små kort utav! Dem ska jag visa mer av i ett kommande inlägg!

Förlåt om jag glömt någon, det ska jag i så fall försöka reparera! Några givare återstår också, men dem återkommer jag om längre fram! Nu har jag 600 utställningsfoton att gå igenom, så vackra katter kommer att visas i massor resten av veckan!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Puh så tröööött!”

 1. Förstår att du är trött Wikki du förökar ju dig genom delning och är med oss ute oxå och tigger.
  Vi hade samma upplysning om hittekattens dag med oss.
  Fredag i Halland lördag i Blekinge och söndag i Skåne.
  Så du får göra som jag ta en riktigt lÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅng sovmorron i morron.
  Puss på din söta nos.
  Nalle

  1. Mjau det är kattmagi att kunna vara på många ställen samtidigt och ändå ligga på mattes arm i sängen om kvällen! *blink* TassKram Wikki

 2. oj,oj det låter hektiskt, men riktigt roligt. 600 foton, det är ju fler än vad vår galna Matte får ihop på sina eskapader, det kommer bli riktigt kul att se några av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *