Ändrade Lotteri-planer!

Mjau, jag hade ju tänkt samla alla katthjälpsvänner omkring mig på MSKs utställning i Vilsta, Eskilstuna, nästa helg 4-5/9, för att ha lotteri där till förmån för Livbojen, Djurskyddet och alla katthjälpare som jag vill stödja. Men tyvärr – MSK bad att vi skulle hålla deltagandet där till enbart information då de själva redan har ett par lotterier… *suck*
lotterikatt
Så då ordnar vi lotteriet på BRUKSMARKNADEN  den 18 september på Bruket i Hälleforsnäs istället! Det blir Stora matte och tjejerna från Livbojen och Kattskyddet som riggar ett marknadsstånd och säljer lotter – och alla intäkter går så klart direkt till katthjälp!

Men till er som var snälla och lovade att komma till MSK och ge saker till vårt lotteri så kommer Stora matte att finnas där och ta emot dem ändå och vi tar med det till lotteriet på Bruket!

Och istället skänker MSK en fin part av inkomna entréavgifter till Djurskyddet, vilket vi tycker är generöst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ändrade Lotteri-planer!”

  1. Vi samlar på allt vi kan hitta, både kattigt och o-kattigt! Det ordnar sig nog! Håll tassarna för fint väder den dagen, för det är ute-marknad! NosPuss Wikki

 1. Va trist.
  O va bra då kanske jag hinner att fixa nåt till ert Lotteri.
  Ni kan väl i alla fall skramla lite med bössorna.

  kramisar
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *