Köp fina bokomslag! Stöd Kattstallet!

Kattstallet i Åkeshov har öppet hus 5 september kl 11-14, och för er som tänker hälsa på där kan jag tipsa om några häftiga saker som finns att fynda då, nämligen originella specialsydda pocketbokomslag:
kattstalletb
För 150 kronor får du något helt unikt! Varje omslag är ett fint hantverk och finns bara i ett exemplar.

kattstalletb1  kattstalleta
kattstalletb2  kattstalleta1
Och det finns en hel trave att välja mellan…
kattstallet_hg
Sedan ska ni ju veta att alla dessa vackra bokomslag med ett spinnande har kvalitétstassats, pälsats till lite och godkänts utav självaste Sambo, en gång hämtad från Stockholms katthem:
sambo2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Köp fina bokomslag! Stöd Kattstallet!”

  1. Åh, vilka fina bokomslag! De går inte att köpa utan att man åker dit? Det är tyvärr alldeles för långt att åka. Hade varit perfekta julklappar! 🙂

    1. Maila din mailadress till mig, så kan jag förmedla kontakt och det kanske finns utrymme för en personlig beställning hos den duktiga sömmerskan! ? TassKram Wikki

  2. Våran mamma skulle också vilja ha ett så där fint omslag, men Stockholms Katthem firar 20 år samma tid och dag så hon måste vara där och hjälpa till så att alla besökare trivs, så hon kan inte åka till Kattstallet. Undrar om de kommer att ha dem till försäljning senare?

  3. Men…men…men…. jag vill också ha ju!?!
    Alla sorter och det gör inget om hela Sambo följer med på kuppen (Goooos!! Vilken sötnos!)
    Visst är du snäll och förmedlar min mailadress också Wikki?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *