Förlåt Stockholms Katthem!

katthemmet_

…för att jag missat att lägga upp er blogg med härliga och högaktuella bilder från katthemmet i min länklista! (Se i kolumnen till vänster!) Det kom ett mysigt mail från Ingrid som upplyste mig om detta, och nu är det fixat!webstamp

Mailet innehöll också något väldigt spännande, som jag måste undersöka närmare! Jag har aldrig sett ett ”Webstamp” förut, det verkar vara ett fiffigt sätt visa engagemang och samtidigt ge till den verksamhet som man stödjer! Undrar just hur man gör för att knyta sådant till sin organisation? Nu fick jag något nytt att fundera på! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Förlåt Stockholms Katthem!”

 1. Wikki vi älskar deras sida! Det är en väldigt duktig tvåbent människa som tar bilderna de är helt fantastiska!

  Malak är vår nya favorit : ) Åh hoppas på ett för evigt hem till alla!

  NosPuss Sven och Signe

 2. hej!
  Kul du tycker om webstamp. Arbetar du för en organisation som är lämplig för webstamp så kontakta webstamp så hjälper de till att lägga in er omgående. Bland de få kraven finns att organisationen måste ha ett 90-konto, i övrigt är det lätt och kostnadsfritt att gå med.

  MVH

  Tommy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *