Wikkis SOMMAR-program…

sommarNu har jag kommit på det! Ett bra sätt att göra de hjälplösa hemlösa katternas jamanden hörda!!! Skulle inte jag, Wikki, kunna vara värd för ett Sommar-program i radions P1? Tänk va?! Sommarprataren Wikki?

”Mjau-hej! Det är jag som är Wikki, den svartvita bloggkatten!” Så skulle jag börja mitt Sommarprogram! Sedan skulle jag berätta hur jag spanade in matte från balkongen intill och hur jag blev bloggkatt…

Om det blir någon gång – drömma kan man ju… Men tänk att få ett helt radioprogram av dessa eftersträvansvärda, magiska sändningsminuter, som har så otroligt många lyssnare! Att i den svenska etern kunna berätta om katt-öden, katthem, hittekatter och katträddningar, och hur viktigt det är att ge katter en högre status i samhället! Att vädja till dessa lyssnande hjärtan, till dem alla: Stöd Ditt Lokala Katthem!

Jag skulle berätta om mattes första katt Semlan, och jag skulle berätta om MewTwo. Jag skulle läsa upp ”En katts farväl” och jag skulle berätta om det förundrande stödet till katthemmet Kompis, och om mitt eget katthem i Örebro. Å, jag har så mycket mer att berätta – det behövs nog TVÅ sommarprogram efter varann minst??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Wikkis SOMMAR-program…”

 1. En utmärkt idé tycker vi! Visst är det så att man skickar in förslag till radion för att komma med?Nosbuff

  1. Jag vet faktiskt inte riktigt… Kanske är jag för blyg för att skriva in och föreslå mig själv, när det kommer till tassen. Man är ju bara katt… NosPuss Wikki

 2. Jaaaaa, en SUVERÄN idé!!! Känner en som jobbat åt Sveriges Television – hon kanske har försänkningar också hos Sveriges Radio?!?

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

 3. Jag skulle sitta som klistrad framför radioapparaten! Hoppas det blir verklighet. Det är så många som inte har nåt att berätta som får ta plats i sommarprogrammet. Om du fick tala där skulle det bli jättespännande.

 4. Ofta när jag skicka kommentarer på just Wikkis blogg, så försvinner den bara. Förstår inte varför. Nåjam, jag tycker i alla fall idén är toppen. Jag skulle sitta som klistrad framför radioapparaten. Det är det inte många av de andra sommarpratarna som lyckats med. De flesta har inte så mycket att säga tycker jag, men om Wikki pratade – whooaaw.

  1. Mjau, inga kommentarer visas förrän jag godkänt dem, men något verkar konstigt för ibland Kattsson så ligger dina kommentarer 5-6 stycken efter varann – och de är identiska! Då brukar jag bara svara och godkänna den senaste, och ta bort dubletterna. Annars blir det ju lite tjatigt. Sen är det ofta så att jag inte hinner svara och godkänna alla kommentarer förrän i bästa fall nästa dag. För jag kan inte jobba vid datorn annat än på kvällar och helgdagar när matte kan ge mig en del hjälp. Men jag lovar att jag verkligen läser ALLA kommentarer och godkänner 99,9% av dem.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *