Min nya bloggkompis Sotis

Det dyker upp nya kattbloggar emellanåt som känns riktigt lovande!
sotis1
Det här är katten Sotis som berättar fängslande om sina jaktäventyr! Kul att ha dig med i katt-bloggosfären, Sotis! Och vilken imponerande fångst – den räckte väl till middag åt hela familjen?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Min nya bloggkompis Sotis”

  1. Har han tagit en RÅTTA?!? En riktig råtta?!? *stoooora ögon* Det skulle jag aldrig klara av, fast jag är en duktig jägare… den är ju nästan lika stor som jag!

    Tass från Imma, abbemissa.

  2. sötis, liknar min Thitti 🙂 thitti var en somamr katt som jag adopterade efter att ngn lämnat henne i en by när hon var ett par månader gammal, Har även Wilda som gått mellan olika fosterhem, som nu hittat sig hem till mig:) jag försöker stödja mitt lokala katthem så gott det går 🙂 min gammla katt var även hon ifrån ett katt hem:) lycka till med allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *