Nova då…

Husse, matte och Stora matte satt i köket igår kväll och fikade när Nova beslutsamt tassade bort till hörnet vid kylskåpet och reste sig på baktassarna för att kika på något… Det visade sig att någon annan katt varit där och dragit med tassen i en tapetskarv så att en liten flaga tapet lossat. Nova pillade nyfiket och alla människorna skrek NEJ NOVA i korus.

Försent… Ratsch… Stora matte behöver nog än mer tapetsera om i köket nu. *suck*img68
”Men vad då? Den satt ju redan lös? Jag bara flyttade den lite?!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nova då…”

  1. He-he. Lite kul var det allt. Klart att Nova blev nyfiken och ville undersöka det hela. Hade hon inte gjort som hon gjorde, så hade kanske hela tapeten blivit infekterad och sedan smittat väggen. Då hade hela väggen rasat ner. Så egentligen är era människor skyldiga Nova en näve godis.

    1. Aha är det så det ligger till… Vi kanske skulle hyra ut Nova som professionell saneringskatt till rivnings- och renoveringsföretag? Jag ska genast rapportera till våra människor om hennes kompetens! TassKram Wikki

  2. Det är klart man måste hjälpa till och ta bort lösa saker, de kan ju vara farliga. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *