Fel på vädret, vänligen returnera

imgb18
*suckar djupt* – När man äntligen är på Landet och får vara på Fri Tass så öser regnet ner… Fast Nova bryr sig inte om det. Dörren står öppen och hon bara njuter av att få springa ut och in om och om igen – hon är skvättande blöt med lycklig! Svansen står rätt upp som en borste och hallmattan ligger som ett dragspel.

Nå jam, det kanske finns någon kattregnrock här som jag kan låna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fel på vädret, vänligen returnera”

    1. Fniss, vilka bra tips! Jag ska genast se vad matte kan konstruera! Om jag sedan vill gå ut i det är ju en annan historia… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *