Landet till sist…

Nu ska vi vara här några dagar…

Och vi hann precis hoppa ur bilen, gå en skön uterunda, äta friskt grönt Landet-Gräs och jaga lite syrsor på grusgången – ja husse och matte hann gå och titta på den vildsint trumpetande trane-familjen på andra sidan skogsbacken också – så kom ett rejält störtregn! Men vi är här i alla fall!
imgb17
Jag och Mjurre diskuterar lite PälsEtikett. Vi svartvita har ju mycket gemensamt…

Fast jag undrar om trana är god fågel??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Landet till sist…”

 1. Hej Wikki!

  Även om det var litet otur med regnet är det nog bra, för då får vi äntligen lite mer grönt gräs som vi kan tugga i oss.

  Tror inte det finns så mycket gott att äta på trana – mest ett par långa ben tror jag.

  Nosgos,
  Sullivan

  PS
  Vad fint det är att se att pälsen börjar växa ut riktigt stiligt igen! Snyggaste tjejen i Örebor = Wikki!!

  1. Mjau jag får så mycket annan god mat på Landet också, så jag tror jag skippar Tranan. Såg dem just flyga förbi och inser att det var lite för stort att bita i…Tack för Kattplimangen! *nosrodnad*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, det var mys med kvällsrunda. Fångade en fet nattfjäril…. Mums! Nattsnacks för en att!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *