Wikkis blanketter…

Ibland behöver man lite grundlig hjärngymnastik för att hålla sin trinda lilla knopp igång! (Nä inga kommentarer om den trinda lilla kroppen tack, den är jag så väl medveten om ändå…)

Så jag försöker uppfinna olika bra-att-ha-blanketter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Exempel:

  • Efterlysningsformulär som kan vara en bra frågebas när man ska lämna en efterlysning av en försvunnen katt. Det är inte alltid lätt att tänka på allt men behöver beskriva för att ge en så fullständig bild som möjligt av missen som saknas…

  • Upplysningsfolder om varför det är så viktigt med stöd till katthem.

  • Adoptionskontrakt och adoptionsregler. Jag försöker hitta förbättringar på befintliga blanketter och då får man bra idéer genom att titta på hur olika katthems sådana ser ut..

  • Fullständig Rekvisition av Dentabits och andra godsaker.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikkis blanketter…”

  1. Hej, sitter just och försöker skriva ett nytt köpesavtal till vårt katthem.
    Har du några mallar eller förslag?
    Hälsningar Alexandra-Alexej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *