Dessa flängande människor

De åkte till Klosterkatterna och var borta hela dagen… Sen kom de hem och bara gick in med mattes saker och åkte igen – på Bio! Och kom hem vid midnatt… Jag hämnades med att kräkas på mattes nya gröna trasmatta!
_721
Men i gengäld ligger jag i Stora mattes knä och nattbloggar nu. Hon kliar så skönt på min nos! Mina morrhår spretar framåt som valrossmustacher av nöjdhet. Ska se hur många kommentarer jag orkar svara innan nosen åker ned på tassen och jag somnar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Dessa flängande människor”

 1. SÅ MYSIGT DU HAR DET WIKKI
  HÄLSA OCH TACKA FÖR VISITKORTEN TILL DIN SIDA. DOM KOM IDAG SÅ NU BLIR DET ÄNNU FLER KOMMENTARER ATT SVARA PÅ. FÖR lASSE BLEV SÅ GLAD ATT HAN BOKADE IN ETT HELT GÄNG NYA MARKNADER MED EN ENDA GÅNG.
  VI HOPPAS NATURLIGTVIS ATT ALLA SOM FÅR DOM HÄLSAR PÅ OCH BLIR STAMGÄSTER HOS DIG.

  GOA PUSSAR OCH KRAMAR TILL DIG OCH DINA MÄNNISKOR.
  NATTNALLEN

  1. Härligt – då skötte posten sitt! Men oj oj då kommer du att ha fullt upp hela vintern att fixa grejor till alla marknadstillfällen!? TassKram Wikki

 2. Kan inte låta bli att skratta åt din hämnd.
  Tur att det inte var min kattvakt du straffade hon far så illa åt kräkhögar.

  Nospuss till dig hjärtat
  Nalle.
  Snarklasse hade hälsat om han vatt´vaken.

  Nalle

  1. Hi hi det är så skönt på natte att sitta och sudda lite när man inte kan sova!
   TassKram Wikki

 3. Bra jobbat med mattan! De måste ju förstå att det krävs lite gos innan de går igen. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *